Koru Yüksel Çağlar İlkokulu

Vizyon: İlkokul ve ortaokuldaki kalitesiyle adından söz ettiren, Çevrede Ortaöğretime hazırlama başarısı nedeniyle tercih edilen , Sosyal ve kültürel etkinlikleri ile fark edilen, Öğretmen başına düşen öğrenci Sayısı ile ideal bir eğitim öğretim kurumu olmaktadır.

Misyon: Öğrencilerimizin kendilerini gerçekleştirmelerini sağlamak ,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak ve onları 21.y.y.gereksinimlerine yanıt verecek bilgi ve becerileri, kazandırmak için varız.

Başarılar: Okulumuz 2017-2018 eğitim-öğretim yılında ilçe genelinde düzenlenen Mendilkapmaca turnuvasında dereceye girerek, ödülün sahibi olmuştur.

Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://koruyukselcaglarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KORU MAHALLESİ MERKEZ SOKAK NO446 MİLAS/MUĞLA

Yerleşim Yeri - Koru Mahallesi Milas-Bodrum yolu üzerinde bulunmaktadır.

Adres - KORU MAHALLESİ MERKEZ SOKAK NO446 MİLAS/MUĞLA

Ulaşım Koru mahallesinin kendi kooperatif araçlarıya yada Bodrum-Güllük-Güvercinlik dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 100km. İlçeye 15 Km. dir.